Om företaget

Personligt engagemang

Redovisning

Jag hjälper dig/ditt företag med bokföring,  lön och redovisning på dina villkor som Enskild Firma eller som Aktiebolag inom din bransch.

Med min redovisningsbyrå som hjälp kan du ägna dig åt er egen verksamhet men ändå känna att ni har kontroll över redovisningen.

Mitt fokus är att mina kunder ska få all den personliga servicen, flexibilitet och personligt engagemanget som dem så väl behöver.

Väx med våra ekonomiska tjänster

Om företaget

Redovisning efter dina behov

Jag arbetar för små och mellanstora enskilda firmor och aktiebolag enligt lag och god redovisningssed.

Min vision är att erbjuda personlig service, personligt engagemang och flexibilitet där mina kunder får hjälp efter sitt behov. Kunder finns i flera olika branscher och främst i Nässjö Kommun men även i andra regioner. Jag har kunder via digitalt samarbete.

Vi börjar ett samarbete genom en kostnadsfri och personlig kontakt där vi utarbetar dina behov.

 

Om Ann Åsberg
Jag heter Ann Åsberg och startade min redovisningsbyrå först som enskild firma och sedan efter att jag sagt upp mig 2017 så övergick jag 2018 till Aktiebolag.

Jag är redovisningskonsult efter studier på eftergymnasial nivå inom ekonomi 2004 – 2006 och arbetslivserfarenhet från ett företag där jag byggde upp redovisningen efter hand som det växte i 8 år.

Jag sitter som kassör i en förening och utför även arbeten som Förvaltare och God Man.

Mitt mål ar 100% nöjda kunder, vill du vara en av dom?